Thu, 05 Jan 2023,10:07

Anfallskortet ett populärt val under Matchvecka 13

Med en komplett matchvecka innehållandes fulla omgångar tisdag, torsdag och lördag är det inte konstigt att vi ser en ökning i antalet coachkort som spelas. 
Anfallskortet som ger dubbla poäng till forwards är mest populärt, följt av Toppa Laget. 

Det vimlar av poängstarka forwards i Fantasy SHL, många av de bästa finns dessutom till priser som många har råd med. Endast tre forwards (Jonathan Dahlén, Patrik Karlkvist och Mathias Bromé) kostar över 10 mkr. Det öppnar för att du kan få rejäl utdelning när du spelar Anfallskortet. 374 coacher har valt att göra det under denna vecka, det återstår att se om vi hittar Veckans Coach bland dem. 

Att juniorkortet är det minst populära under en vecka när Juniorkronorna spelar JVM är fullt förståeligt. 70 coacher väljer i stället Veterankortet. Fördelen med dessa båda kort är annars att du kan fylla laget med fler spelare som får dubbla poäng jämfört med de övriga korten. Som mest kan du alltså värva ihop ett lag där 11 spelare får dubbla poäng under en hel vecka. Det kan dock kosta både bytespoäng och att du tvingas sitta med ett obekvämt lag under några veckor inför, men när du väl har klarat av det kan du ha en ganska trevlig vecka att se fram emot.

Vilket kort har du spelat i veckan och hur har det gått hittills?
 

Mon, 27 Mar 2023,23:07

Årets Assistkung

Patrik Karlkvist i en klass för sig
Mon, 27 Mar 2023,10:31

Årets Boxplaykung

Fyra spelare nådde två mål i numerärt underläge
Thu, 23 Mar 2023,13:59

Årets Skottblockare

Simon Bertilsson stod i vägen flest gånger
Wed, 22 Mar 2023,10:59

Årets Målvakt

Jacob Johansson lade beslag på förstaspaden i Timrå och tog flest poäng av alla
Tue, 21 Mar 2023,13:27

Årets Skottgladaste

Antti Suomela avlossade flest skott på mål