Wed, 28 Dec 2022,10:55

Anfallskortet populärast i leken under Matchvecka 12

Med fler matcher på schemat är det också fler som väljer att spela ett av sina coachkort. Den här veckan är anfallskortet det mest populära. Det ger ditt lag dubbla poäng på forwards plus att du fortfarande kan sätta kaptenen på en annan valfri spelare. Kanske är det hela lekens starkaste kort!

Det är den sista matchveckan på månaden och med tre nästintill kompletta omgångar på menyn är det ett bra tillfälle att spela ett coachkort. Dessutom finns det ju ett par skridskor i potten för Månadens Coach.

Anfallskortet är ett kort med stor potential, då alla forwards får dubbla poäng samtidigt som du fortfarande får kaptensbonusen om du sätter den på en annan valfri spelare. Vill du maximera potentialen i kortet kanske du till och med väljer att under några veckor bygga upp en extra stark forwardslinje och lasta merparten av pengarna där. Det skapar förutsättningar för att tävla om titeln som Veckans Coach eller att göra ett ordentligt ryck mot kompisarna i era ligor.

Efter annandagsomgången finns det några forwards som sticker ut. Joakim Nygård är allra bäst med 15 poäng, och därefter hittar vi Oskarshamnsduon Patrik Karlkvist (12) och Jiri Smejkal (11). Bland backarna toppar Måns Forsfjäll på 15 poäng före Ville Pokka på 14. Sedan följer David Quenneville på 12 samt Frölundas Christian Folin och Anders Grönlund på 10.

Har du spelat ett kort i veckan och hur mycket bonus har de levererat?
 

Mon, 27 Mar 2023,23:07

Årets Assistkung

Patrik Karlkvist i en klass för sig
Mon, 27 Mar 2023,10:31

Årets Boxplaykung

Fyra spelare nådde två mål i numerärt underläge
Thu, 23 Mar 2023,13:59

Årets Skottblockare

Simon Bertilsson stod i vägen flest gånger
Wed, 22 Mar 2023,10:59

Årets Målvakt

Jacob Johansson lade beslag på förstaspaden i Timrå och tog flest poäng av alla
Tue, 21 Mar 2023,13:27

Årets Skottgladaste

Antti Suomela avlossade flest skott på mål