Mon, 14 Nov 2022,19:42

Chans att handla stjärnorna på rea

Landslagsuppehållet är över och med en ny matchvecka i antågande kan det vara läge att ta en titt på övergångsmarknaden. Idag lägger vi fokus på spelarna som sjunkit i pris, kanske finns det fynd att göra bland dessa?

Som ni kanske har märkt vid det här laget har spelarnas värden börjat röra på sig i olika riktningar. Dessa värden baseras på form och poäng baserat på förväntningar efter det aktuella priset. Systemet öppnar med andra ord för snabba svängningar och det lär dyka upp möjligheter till att göra riktiga fynd under säsongen, lite som att köpa en aktie till låg värdering som du tror kan växa över tid. Om du väljer att spela dina fria byten har du chansen att värva ett lag som inför säsongen hade värderats en bra bit över 100 miljoner kronor. Här är spelarna som finns ute på rea just nu.

Spelarna som backat 400 000
De högt prissatta spelarna löper större risk risk för tapp, om poängen inte trillar in. Bland de som tappat 400 000 från ursprungsvärdet hittas bland andra stjärnor som Ryan Lasch, Rodrigo Abols, Patrik Zackrisson, Daniel Zaar, Joel Persson och Linus Hultström i en grupp av totalt 20 spelare.

Spelarna som backat 300 000
Bland 27 spelare i denna kategori hittar vi flera starka namn med potential, som exempelvis Adam Tambellini, Pär Lindholm, Joakim Lindström, Lukas Bengtsson och Hardy Häman Aktell eller varför inte Radan Lenc som kanske kan hitta rätt i sin nya omgiving i HV71? 

Spelarna som backat 200 000
Carl Söderberg, Greg Scott, André Petersson, Jonathan Johnson, Brady Ferguson, Fredrik Händemark och Joey LaLeggia är några av namnen som just nu kan handlas till en rea på 200 000 kronor.

Spelarna som backat 100 000
Söker du den lilla rabatten finns här ett gäng starka profiler, som Johan Larsson, Mathias Bromé, Oscar Möller, Rickard Hugg, Anton Bengtsson, Michael Lindqvist, Linus Johansson, Leo Komarov och Erik Gustafsson med flera. 

Här finns en avvägning att göra - satsa på spelare ur form men till extra bra pris, eller satsa på spelare i form i hopp om att de fortsätter producera och stiga i värde. Vilken coach är du?
 

Sat, 30 Sep 2023,10:10

Hockeynews.se om Fantasyveckan: "Han har inte varit bra"

Henrik Sjöberg, Mattias Ek och Gustav Tägtström är tillbaka med Fantasy SHL-snack inför omgångens sista matcher.
Fri, 29 Sep 2023,20:51

Säsongens All Star Team

Här är spelets hittills bästa femma
Fri, 29 Sep 2023,16:09

Säsongens prisändringar

Vi kollar in de mest prisvärda investeringarna hittills
Fri, 29 Sep 2023,10:38

Islossning för Jonathan Dahlén

Belöning för de som behöll tålamodet med Timrås stjärna
Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Många tog sin chans att byta fritt