Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Under Matchvecka 2 öppnades möjligheten att spela coachkortet “Fria Byten”, och det var många coacher som direkt tog chansen att helrenovera sitt lagbygge. 
Vi kollar in coachkorten som spelades inför Matchvecka 3. 

Inför säsongen har varje lag i Fantasy SHL blivit tilldelade sex olika coachkort, där var och ett av dem kan spelas vid ett tillfälle under säsongen innan det är förbrukat. “Fria Byten” brukar anses som ett av de mest värdefulla korten och ger dig obegränsat antal byten under hela veckan, utan poängkostnad. Efter Matchvecka 1 gjordes kortet tillgängligt, och det var många som direkt tryckte av det för att kasta om i sitt lagbygge. Fördelen med att dra kortet tidigt är att du kan dra nytta av informationen du fått av de inledande omgångarna. Det ger dig chansen att snabbt lägga beslag på de mest prisvärda spelarna innan de stuckit iväg i pris. Det är också lätt hänt att känna “FOMO” (Fear of missing out) över spelare som går som tåget i dina kompisars lag, men som inte sitter i ditt eget. Då kan det vara skönt att dra kortet och plocka in spelarna, så slipper du ångesten att se dem plocka poäng och stiga i pris kommande veckor.

Här är fördelningen av kort som spelats inför Matchvecka 3:

“Fria Byten” - 1423 spelade
“Anfall” - 298
“Juniorer” - 265
“Toppa Laget” - 141
“Försvar” - 132
“Veteraner” - 55

Thu, 07 Dec 2023,13:56

Frånvarolistan: 80 spelare saknades senast

Erik Gustafsson, Adam Ollas Mattsson och André Petersson. På frånvarolistan inför Matchvecka 12 märks ett flertal stjärnor – som dessutom ägs av en stor del av Fantasy SHL:s coacher.
Thu, 07 Dec 2023,12:28

Alla förutsättningar inför Matchvecka 12

Häng med oss på Livechatten i kväll för det senaste inför deadline!
Thu, 07 Dec 2023,09:20

Lista: De 20 hetaste spelarna inför Matchvecka 12

Timrås förstakedja med Lander, Hållander och Pettersson har vaknat. När vi listar de hetaste lirarna inför Matchvecka 12 så återfinns alla tre bland de 20 bästa, med Anton Lander och Filip Hållander i absolut topp.
Wed, 06 Dec 2023,17:19

Poäng, priser och ägandeprocent inför Matchvecka 12

Idag presenterades Sveriges trupp till JVM, vilket kommer skapa en del luckor i de olika fantasylagen framöver. Därför kan det vara läge att kolla in spelarlistan för att scouta efter ersättare.
Wed, 06 Dec 2023,15:16

Premiär: Nu kan du snacka med oss – Fantasy SHL lanserar livechatt

Nu är det premiär för Fantasy SHL:s nya livechatt. Här kommer du få uppdateringar kring det senaste i lagen och kunna ställa dina frågor.