Mon, 11 Sep 2023,09:43

Experterna listar: 7 fynd som tar dig till toppen

SHL-premiären närmar sig med stormsteg.
Vår samarbetspartner HockeyNews har här plockat fram sju prisvärda alternativ som kommer hjälpa er att hitta rätt i jakten på framgång.

Carl Lindbom, målvakt, Färjestad, 6,5 miljoner
20-åringen utsågs till Årets målvakt i Hockeyallsvenskan den förra säsongen och nu ser han ut att ha en rimlig chans att kunna knipa förstaspaden i det förmodade topplaget Färjestad. För 6,5 miljoner är han ett riktigt fynd.

Axel Sandin-Pellika, back, Skellefteå, 6 miljoner
Den spelskicklige backen har fått en hel del minuter i Skellefteås powerplayuppställning under försäsongen. Poängen har visserligen inte rasslat in så här långt men potentialen finns där, helt klart.

Mattias Hävelid, back, Linköping, 6 miljoner
Den talangfulle 19-åringen fick delar av förra säsongen förstörd av skador och gjorde bara 25 matcher. Jag tror att han kan få sitt stora genombrott i år och skulle inte bli ett dugg förvånad om han gör över 30 poäng.

Viktor Lodin, forward, Oskarshamn, 7,5 miljon
24-åringen var till och från Timrås bäste spelare under säsongen de tog klivet upp i SHL. Spenderade förra säsongen i Nordamerika där det blev 15 poäng på 28 matcher i Ottawas farmarlag. I mina ögon har han kapacitet att kliva in bland de 20 främsta i poängligan och 7,5 miljon känns som ett riktigt vrakpris.

Noah Östlund, center, Växjö, 6 miljoner
En otroligt spelsmart center som troligtvis inte kommer att ha några problem att ta steget från Hockeyallsvenskan till SHL. Har imponerat på försäsongen och sex miljoner känns lite väl billigt för att man ska kunna låta bli att peta in honom i sitt lag.

Theodor Niederbach, forward, Modo, 6 miljoner
Har varit lovande länge utan att få det där riktiga genombrottet. Kommer att få ett stort ansvar i det förmodade bottenlaget Modo i år och jag är inne på att han kan blomma ut på allvar den här säsongen. Han har sett ruskigt vass ut på försäsongen och enligt tränare Karlin har han gjort lite som han vill till och från.

Jere Innala, forward, Frölunda, 8 miljoner
Har fått en viktig roll till höger om Henrik Tömmernes i Frölundas första powerplayenhet. Han har tackat för frötroendet genom att ösa in mål under försäsongen och jag tycker att åtta millar är alldeles för billigt för en så här pass vass forward.

Sat, 30 Sep 2023,10:10

Hockeynews.se om Fantasyveckan: "Han har inte varit bra"

Henrik Sjöberg, Mattias Ek och Gustav Tägtström är tillbaka med Fantasy SHL-snack inför omgångens sista matcher.
Fri, 29 Sep 2023,20:51

Säsongens All Star Team

Här är spelets hittills bästa femma
Fri, 29 Sep 2023,16:09

Säsongens prisändringar

Vi kollar in de mest prisvärda investeringarna hittills
Fri, 29 Sep 2023,10:38

Islossning för Jonathan Dahlén

Belöning för de som behöll tålamodet med Timrås stjärna
Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Många tog sin chans att byta fritt