Thu, 02 Feb 2023,12:03

Fokus på försvar bland coacherna i veckan

Thomas "Bulan" Berglunds Luleå har visat upp ett starkt försvar på senare tid. Under lagets fyra matcher långa segerrad har nollan hållits vid två tillfällen.
Det är också fokus på försvar bland coacherna i Fantasy SHL den här veckan. Vi kollar in de mest spelade coachkorten, och så ett förtydligande gällande "Toppa Laget".

Vi är inne i en komplett matchvecka med fulla omgångar tisdag, torsdag och lördag. Det märks även på användandet av coachkort då det har spelats mer än dubbelt så många kort som veckan innan.

Försvarskortet är det mest använda kortet och sitter på hela 377 lag under veckan. Många förlitar sig på leverans från stjärnbackarna Theodor Lennström och Jonathan Pudas, som än så länge inlett veckan blygsamt med 3 respektive 5 poäng, men två matcher återstår som bekant på matchveckan.

Anfallskortet är tvåa på listan och många blev nog extra frestade efter den poängfest som bland andra Jiri Smejkal och Patrik Karlkvist bjöd på förra veckan. Smejkal gick dock poänglös mot Frölunda senast medan Karlkvist bjöd på 10 poäng och tog över ledningen som spelets mest poänggivande forward. Obs! Kom ihåg att centrarna inte ingår i kortet. Någon måste ju ta hemjobbet också...

Det tredje mest populära kortet är Toppa Laget och här kommer vi inom kort att släppa en uppdatering där målvakterna inkluderas i kortet automatiskt utan att man behöver sätta kaptenskronan där. Det innebär samtidigt att vi uppdaterar totalpoängen för alla som tidigare har spelat kortet och inte fått ut dubbla poäng från målvakten den veckan. Mer information kommer via mail när uppdateringen sker. 

Vilket kort spelar du i veckan?
 

Mon, 27 Mar 2023,23:07

Årets Assistkung

Patrik Karlkvist i en klass för sig
Mon, 27 Mar 2023,10:31

Årets Boxplaykung

Fyra spelare nådde två mål i numerärt underläge
Thu, 23 Mar 2023,13:59

Årets Skottblockare

Simon Bertilsson stod i vägen flest gånger
Wed, 22 Mar 2023,10:59

Årets Målvakt

Jacob Johansson lade beslag på förstaspaden i Timrå och tog flest poäng av alla
Tue, 21 Mar 2023,13:27

Årets Skottgladaste

Antti Suomela avlossade flest skott på mål