Thu, 02 Feb 2023,12:03

Fokus på försvar bland coacherna i veckan

Thomas "Bulan" Berglunds Luleå har visat upp ett starkt försvar på senare tid. Under lagets fyra matcher långa segerrad har nollan hållits vid två tillfällen.
Det är också fokus på försvar bland coacherna i Fantasy SHL den här veckan. Vi kollar in de mest spelade coachkorten, och så ett förtydligande gällande "Toppa Laget".

Vi är inne i en komplett matchvecka med fulla omgångar tisdag, torsdag och lördag. Det märks även på användandet av coachkort då det har spelats mer än dubbelt så många kort som veckan innan.

Försvarskortet är det mest använda kortet och sitter på hela 377 lag under veckan. Många förlitar sig på leverans från stjärnbackarna Theodor Lennström och Jonathan Pudas, som än så länge inlett veckan blygsamt med 3 respektive 5 poäng, men två matcher återstår som bekant på matchveckan.

Anfallskortet är tvåa på listan och många blev nog extra frestade efter den poängfest som bland andra Jiri Smejkal och Patrik Karlkvist bjöd på förra veckan. Smejkal gick dock poänglös mot Frölunda senast medan Karlkvist bjöd på 10 poäng och tog över ledningen som spelets mest poänggivande forward. Obs! Kom ihåg att centrarna inte ingår i kortet. Någon måste ju ta hemjobbet också...

Det tredje mest populära kortet är Toppa Laget och här kommer vi inom kort att släppa en uppdatering där målvakterna inkluderas i kortet automatiskt utan att man behöver sätta kaptenskronan där. Det innebär samtidigt att vi uppdaterar totalpoängen för alla som tidigare har spelat kortet och inte fått ut dubbla poäng från målvakten den veckan. Mer information kommer via mail när uppdateringen sker. 

Vilket kort spelar du i veckan?
 

Wed, 20 Mar 2024,16:59

Här är säsongens All Star Team

Marcus Sylvegård vann titeln som Årets Poängkung
Fri, 15 Mar 2024,14:32

Så lyckades David Eidhammer bli Årets coach

Vinner en resecheck på 30 000 kronor.
Wed, 13 Mar 2024,11:21

Samuel Johannesson blev Veckans Poängkung

Medan David Eidhammer säkrade titeln som Årets Coach
Tue, 12 Mar 2024,11:18

Alla förutsättningar inför Matchvecka 24

Fantasysäsongen går i mål och en segrare ska koras
Tue, 12 Mar 2024,10:41

Trots tveksam form – han är den mest värvade spelaren

Flest coacher plockar in Växjös backstjärna