Thu, 02 Feb 2023,12:03

Fokus på försvar bland coacherna i veckan

Thomas "Bulan" Berglunds Luleå har visat upp ett starkt försvar på senare tid. Under lagets fyra matcher långa segerrad har nollan hållits vid två tillfällen.
Det är också fokus på försvar bland coacherna i Fantasy SHL den här veckan. Vi kollar in de mest spelade coachkorten, och så ett förtydligande gällande "Toppa Laget".

Vi är inne i en komplett matchvecka med fulla omgångar tisdag, torsdag och lördag. Det märks även på användandet av coachkort då det har spelats mer än dubbelt så många kort som veckan innan.

Försvarskortet är det mest använda kortet och sitter på hela 377 lag under veckan. Många förlitar sig på leverans från stjärnbackarna Theodor Lennström och Jonathan Pudas, som än så länge inlett veckan blygsamt med 3 respektive 5 poäng, men två matcher återstår som bekant på matchveckan.

Anfallskortet är tvåa på listan och många blev nog extra frestade efter den poängfest som bland andra Jiri Smejkal och Patrik Karlkvist bjöd på förra veckan. Smejkal gick dock poänglös mot Frölunda senast medan Karlkvist bjöd på 10 poäng och tog över ledningen som spelets mest poänggivande forward. Obs! Kom ihåg att centrarna inte ingår i kortet. Någon måste ju ta hemjobbet också...

Det tredje mest populära kortet är Toppa Laget och här kommer vi inom kort att släppa en uppdatering där målvakterna inkluderas i kortet automatiskt utan att man behöver sätta kaptenskronan där. Det innebär samtidigt att vi uppdaterar totalpoängen för alla som tidigare har spelat kortet och inte fått ut dubbla poäng från målvakten den veckan. Mer information kommer via mail när uppdateringen sker. 

Vilket kort spelar du i veckan?
 

Fri, 08 Dec 2023,10:23

Lista: Sex spelare att hålla på under Matchvecka 12

En målrik amerikan och en förväntad poängback som är absolut iskall. Här är sex spelare som är heta, iskalla och som du bör hålla ett extra öga på under Matchvecka 12.
Thu, 07 Dec 2023,13:56

Frånvarolistan: 80 spelare saknades senast

Erik Gustafsson, Adam Ollas Mattsson och André Petersson. På frånvarolistan inför Matchvecka 12 märks ett flertal stjärnor – som dessutom ägs av en stor del av Fantasy SHL:s coacher.
Thu, 07 Dec 2023,12:28

Alla förutsättningar inför Matchvecka 12

Häng med oss på Livechatten i kväll för det senaste inför deadline!
Thu, 07 Dec 2023,09:20

Lista: De 20 hetaste spelarna inför Matchvecka 12

Timrås förstakedja med Lander, Hållander och Pettersson har vaknat. När vi listar de hetaste lirarna inför Matchvecka 12 så återfinns alla tre bland de 20 bästa, med Anton Lander och Filip Hållander i absolut topp.
Wed, 06 Dec 2023,17:19

Poäng, priser och ägandeprocent inför Matchvecka 12

Idag presenterades Sveriges trupp till JVM, vilket kommer skapa en del luckor i de olika fantasylagen framöver. Därför kan det vara läge att kolla in spelarlistan för att scouta efter ersättare.