Fri, 13 Jan 2023,17:11

"Fria Byten" det mest populära coachkortet under Matchvecka 14

HV71 drog ett coachkort under veckan när de ersatte Johan Åkerman med Charles Berglund som assisterande tränare till Tommy Samuelsson. Det för oss osökt in på att kolla in vilka coachkort som spelas under Matchvecka 14 i Fantasy SHL. Vilket spelar du?

Efter den matchrika veckan senast var det många som valde att rensa upp i sitt lag inför den här veckan. De som väljer att spara sina fria byten har ju en chans att under några veckor värva ihop ett lag som maximerar effekten av ett kort. Då är det lätt att spela "Fria Byten" nästkommande vecka för att snabbt komma tillbaka med ett balanserat lag igen.

Anfallskortet är det näst mest populära kortet den här veckan, följt av "Toppa Laget" och "Försvar". De minst använda korten är "Juniorer" och "Veteraner". Om du undrar hur någon av korten fungerar kan vi rekommendera att läsa på ett varv under Vinster & Regler. Att spela ett kort under en vecka med många matcher är bra om du siktar på en hög slutplacering, men om du i stället spelar kort under veckorna med färre matcher lär du i stället ha större chans att slåss om titeln som Veckans Coach. Även det en riktigt prestigefylld titel att skryta om i kompisgänget eller i fikarummet.
 

Mon, 27 Mar 2023,23:07

Årets Assistkung

Patrik Karlkvist i en klass för sig
Mon, 27 Mar 2023,10:31

Årets Boxplaykung

Fyra spelare nådde två mål i numerärt underläge
Thu, 23 Mar 2023,13:59

Årets Skottblockare

Simon Bertilsson stod i vägen flest gånger
Wed, 22 Mar 2023,10:59

Årets Målvakt

Jacob Johansson lade beslag på förstaspaden i Timrå och tog flest poäng av alla
Tue, 21 Mar 2023,13:27

Årets Skottgladaste

Antti Suomela avlossade flest skott på mål