Fri, 13 Jan 2023,17:11

"Fria Byten" det mest populära coachkortet under Matchvecka 14

HV71 drog ett coachkort under veckan när de ersatte Johan Åkerman med Charles Berglund som assisterande tränare till Tommy Samuelsson. Det för oss osökt in på att kolla in vilka coachkort som spelas under Matchvecka 14 i Fantasy SHL. Vilket spelar du?

Efter den matchrika veckan senast var det många som valde att rensa upp i sitt lag inför den här veckan. De som väljer att spara sina fria byten har ju en chans att under några veckor värva ihop ett lag som maximerar effekten av ett kort. Då är det lätt att spela "Fria Byten" nästkommande vecka för att snabbt komma tillbaka med ett balanserat lag igen.

Anfallskortet är det näst mest populära kortet den här veckan, följt av "Toppa Laget" och "Försvar". De minst använda korten är "Juniorer" och "Veteraner". Om du undrar hur någon av korten fungerar kan vi rekommendera att läsa på ett varv under Vinster & Regler. Att spela ett kort under en vecka med många matcher är bra om du siktar på en hög slutplacering, men om du i stället spelar kort under veckorna med färre matcher lär du i stället ha större chans att slåss om titeln som Veckans Coach. Även det en riktigt prestigefylld titel att skryta om i kompisgänget eller i fikarummet.
 

Fri, 08 Dec 2023,10:23

Lista: Sex spelare att hålla på under Matchvecka 12

En målrik amerikan och en förväntad poängback som är absolut iskall. Här är sex spelare som är heta, iskalla och som du bör hålla ett extra öga på under Matchvecka 12.
Thu, 07 Dec 2023,13:56

Frånvarolistan: 80 spelare saknades senast

Erik Gustafsson, Adam Ollas Mattsson och André Petersson. På frånvarolistan inför Matchvecka 12 märks ett flertal stjärnor – som dessutom ägs av en stor del av Fantasy SHL:s coacher.
Thu, 07 Dec 2023,12:28

Alla förutsättningar inför Matchvecka 12

Häng med oss på Livechatten i kväll för det senaste inför deadline!
Thu, 07 Dec 2023,09:20

Lista: De 20 hetaste spelarna inför Matchvecka 12

Timrås förstakedja med Lander, Hållander och Pettersson har vaknat. När vi listar de hetaste lirarna inför Matchvecka 12 så återfinns alla tre bland de 20 bästa, med Anton Lander och Filip Hållander i absolut topp.
Wed, 06 Dec 2023,17:19

Poäng, priser och ägandeprocent inför Matchvecka 12

Idag presenterades Sveriges trupp till JVM, vilket kommer skapa en del luckor i de olika fantasylagen framöver. Därför kan det vara läge att kolla in spelarlistan för att scouta efter ersättare.