Tue, 26 Sep 2023,11:03

Här är de bästa tipsen inför Matchvecka 3

NHL-meriterade centern som blivit en riktig härförare och OS-backen som inlett på minus.
Här är sex spelare som är heta, iskalla och som du bör hålla koll på inför Matchvecka 3.

Het
Janne Kuokkanen, center, Malmö
Kommentar:
Ordinarie under de två senaste NHL-säsongerna och över 30 poäng i den Schweiziska ligan. Det rådde inga frågetecknen kring den finländska landslagsmannen kapacitet, däremot om han ensam kunde bära det bottentippade laget på sina axlar. Sett till inledningen råder det inga tvivel – med 29 Fantasypoäng senaste veckan och med totalt fyra mål och två assist är Kuokkanen allt vad Malmö önskat.

Peter Cehlarik, forward, Leksand
Kommentar:
Efter en bejublad premiärsäsong i Dalarna 2020/21 var förväntningarna högt ställda när Slovaken återvände efter halva säsongen ifjol. Det blev platt fall och Cehlarik lyckades bara skrapa ihop fyra poäng och gick minus sex. På de inledande fyra matcherna ser det ut som att den gamle gode Peter är tillbaka. 23 Fantasypoäng senaste veckan och en poäng/match.

Håll koll på
David Rundblad, back, Modo
Kommentar
: 50 poäng på 55 matcher är en imponerande bedrift. Men det var 13 år sedan nu och David Rundblad har hunnit med närmare tio lag sedan dess och även utvecklat spelstilen sedan dess, till det mer defensiva hållet. Därför var det kul att se att de offensiva verktygen fortfarande finns där. Förra veckan kom hans första poäng och totalt 17 Fantasypoäng i hemmamatchen mot Linköping.

Joel Kellman, center, Färjestad
Kommentar: Lämnade SHL som en av de mest poängstarka centrarna och efter tre säsonger i Nordamerika var förväntningarna stora när han värvades till Växjö. Första säsongen var strålande, men ifjol rasade 29-åringen i hierarkin och svarade för blott 18 poäng. I lagmaskinen Färjestad är han på pappret tredjecenter, men har fått bra stäm med Ejdsell och Lawner och de senaste matcherna har också poängen börjat trilla in. Här tror vi att det finns gode potential.

Iskall
Linus Hultström, back, Linköping

Kommentar: OS-back 2022 och närmare 30 poäng ifjol. Det spelet har inte Linköpings spelskickliga back visat upp i inledningen av säsongen. Minus två mot Modo följdes upp av ynka tre poäng mot Leksand, totalt en Fantasypoäng förra veckan. 

Patrik Zdráhal, forward, Luleå
Kommentar: Tjeckisk landslagsman som vet var målet står. Förväntingarna och förhoppningarna var stora på den 28-årige forwarden, något han inte alls infriat i inledningen av säsongen. Drygt två minuters speltid i senaste matchen mot Frölunda och en anonym tillvaro i fjärdekedjan var inte vad någon hade förväntat sig. Hur långt tålamod har Luleå?

Fri, 08 Dec 2023,10:23

Lista: Sex spelare att hålla på under Matchvecka 12

En målrik amerikan och en förväntad poängback som är absolut iskall. Här är sex spelare som är heta, iskalla och som du bör hålla ett extra öga på under Matchvecka 12.
Thu, 07 Dec 2023,13:56

Frånvarolistan: 80 spelare saknades senast

Erik Gustafsson, Adam Ollas Mattsson och André Petersson. På frånvarolistan inför Matchvecka 12 märks ett flertal stjärnor – som dessutom ägs av en stor del av Fantasy SHL:s coacher.
Thu, 07 Dec 2023,12:28

Alla förutsättningar inför Matchvecka 12

Häng med oss på Livechatten i kväll för det senaste inför deadline!
Thu, 07 Dec 2023,09:20

Lista: De 20 hetaste spelarna inför Matchvecka 12

Timrås förstakedja med Lander, Hållander och Pettersson har vaknat. När vi listar de hetaste lirarna inför Matchvecka 12 så återfinns alla tre bland de 20 bästa, med Anton Lander och Filip Hållander i absolut topp.
Wed, 06 Dec 2023,17:19

Poäng, priser och ägandeprocent inför Matchvecka 12

Idag presenterades Sveriges trupp till JVM, vilket kommer skapa en del luckor i de olika fantasylagen framöver. Därför kan det vara läge att kolla in spelarlistan för att scouta efter ersättare.