Sun, 25 Dec 2022,20:03

INFÖR MATCHVECKA 12: Dags för mellandagshockey och prisutdelning!

Woopwoop under ledning av coach K.J Edvardsson leder jakten på Månadens Coach-titeln och CCM-skridskorna inför sista omgången. Nu väntar en matchvecka med tre nästintill kompletta omgångar vilket betyder att det kommer att delas ut en hel del poäng innan vi har den slutliga segraren. Kanske det är läge att sätta sprätt på ett av dina coachkort för att öka chanserna?

Efter ett kortare uppehåll är SHL tillbaka under annandagen. Det väntas fulla lador och bra stämning ute i hockeysverige under de kommande dagarna. Dessutom betyder det intensiva matchandet att vi har mycket att se fram emot även i Fantasy SHL.

Månadens Coach ska avgöras, vilket betyder att vi kommer att få en ägare till CCM-skridskorna som står på spel. Woopwoop med coach K.J Edvardssson leder just nu med 384 poäng före Chris Edwards och laget Cliff på 366 poäng. På tredje plats hittar vi Olof Jansson med sitt lag Brynäs1912 på 310 poäng.

Gustav Merin och hans lag Nygårdsmustach fick fira jul som ledare av Årets Coach, där en NHL-resa finns i potten för den som toppar tabellen efter sista omgången i vår. Just nu skuggas Gustav av Rikard Mattson med laget Sunderland Icelanders före Mikael Söderström som coachar laget Sams IF. Fortsättning följer!

Dessutom tävlar ni varje vecka om titeln som Veckans Coach, med en ny chans att vinna varje matchvecka. En god anledning att registrera ett lag om du inte redan har ett. Det går även att starta nya kompisligor där poängen räknas först från och med kommande matchvecka, eller en annan vecka ni kommer överens om.

Matchveckan
Det spelas matcher måndag, onsdag och fredag med sex matcher i varje omgång. Örebro deltar i Spengler Cup och spelar inte alls den här veckan. Skellefteå, Frölunda och Luleå spelar två matcher medan resten av lagen spelar tre gånger. Färjestad, HV71, Leksand, Malmö och Oskarshamn spelar två av tre på hemmaplan om det är något ni vill lägga vikt vid. Annandagen bjuder på en glödhet seriefinal mellan Skellefteå som kommer med 13 raka segrar i ryggen mot serieledande Växjö. Behåller de den ledningen vid kvällens slut? Matchveckan bjuder på många rafflande bataljer så det är bara att ratta in den match där lagsympatierna finns eller där du har flest fantasyspelare igång.

Övergångarna
Allt fler börjar fylla på med spelare från serieledande Växjö. Det märks inte minst på topplistan av värvningar inför matchvecka 12 där vi har vi har tre från Lakers i topp i form av Hugo Gustafsson, Kalle Kossila och Hardy Häman Aktell. William Wallinders succé från föregående vecka har också uppmärksammats av coacherna då han är den fjärde mest köpta. Därefter följer Victor Sjöholm, Oskar Stål-Lyrenäs och Linus Söderström.

Efter jul och nyår väntar ett gäng fylliga matchveckor med många matcher för de flesta lagen. Det här är veckor där det kan vara ett bra läge att spela något av sina coachkort och då kan det vara klokt att redan nu planera sina byten för att maximera effekten av korten när de väl spelas.

Kaptensvalet
Här kan det vara klokt att i första hand blicka mot lagen som spelar tre matcher. Oskarshamn är ett av de lagen och Antti Suomela är också det hittills mest populära kaptensvalet av lagen som hunnit byta från förra veckan. På andra plats hittar vi Jonathan Dahlén och trea är Joel Lassinantti. Joel som dock bara har två matcher på schemat, men mycket lär hända närmare deadline. 

Vi önskar stort lycka till med besluten inför matchveckan, och god fortsättning på er!
 

Sat, 30 Sep 2023,10:10

Hockeynews.se om Fantasyveckan: "Han har inte varit bra"

Henrik Sjöberg, Mattias Ek och Gustav Tägtström är tillbaka med Fantasy SHL-snack inför omgångens sista matcher.
Fri, 29 Sep 2023,20:51

Säsongens All Star Team

Här är spelets hittills bästa femma
Fri, 29 Sep 2023,16:09

Säsongens prisändringar

Vi kollar in de mest prisvärda investeringarna hittills
Fri, 29 Sep 2023,10:38

Islossning för Jonathan Dahlén

Belöning för de som behöll tålamodet med Timrås stjärna
Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Många tog sin chans att byta fritt