Thu, 08 Dec 2022,10:47

Inför matchvecka 9: Tävla om ett par skridskor!

I kväll inleds Matchvecka 9 och det innebär att vi även släpper pucken för tävlingen "Månadens Coach" för december, där vinnaren tar hem ett par fina CCM-skridskor.
Vi kollar in läget inför matchveckan som stundar, som innehåller matcher tre dagar i rad för ovanlighetens skull.

Om du inte ännu har skapat ett lag i Fantasy SHL är det ett perfekt läge att haka på nu. Du kan fritt välja mellan alla spelare i ligan och kan sätta ihop ett lag som är bäst lämpad just för december månad. Dessutom kommer du ha alla sex coachkort kvar att spela! Ett bra tillfälle att vara med och tävla om förstapriset för december - ett par nya skridskor från CCM.

Matchveckan
Vi kan se fram emot två fulla omgångar under torsdag och lördag, men HV71 och Linköping gör upp redan under fredagkvällen och står därmed över lördagen. 
Färjestad, Luleå, Rögle och Timrå spelar dubbelt på hemmaplan, medan Leksand, Skellefteå, Växjö och Örebro åker på bortaturnéer. 
Växjö, Skellefteå, Oskarshamn, Timrå och HV71 är lag som visat fin form på slutet medan Brynäs, Malmö, Luleå, Leksand och Örebro har haft det tyngre. 

Övergångarna
De mest populära spelarköpen inför veckan är så här långt förra veckans poängkung Kalle Kossila, följt av Victor Sjöholm, Jiri Smejkal, Hugo Gustafsson och Emil Pettersson. Den mest sålda spelaren är Isac Brännström före Carter Camper, Elias Salomonsson, Leo Carlsson och David Sklenicka.

Kaptensvalen
Valen inför kommande vecka ser ut att vara präglade av förra veckans resultat, då de flesta väljer att ge förtroendet till Antti Suomela eller Kalle Kossila. Anton Lander är också ett populärt val. Han behåller ju trots allt positionen som den dyraste (11.3 mkr) och mest poängstarka (140 p) spelaren hittills i spelet.

Coachkort
Ett coachkort kan ge dig en skön boost, speciellt nu när det står lite extra mycket på spel under december. Truppen till JVM togs nyligen ut och spelarna åker iväg på samling nästa vecka. Det innebär dels att det kan bli ett gäng tomma platser i ditt fantasylag, men det kan också vara läge att spela ditt juniorkort innan de åker iväg. De uttagna spelarna som berörs är Elias Pettersson, Hugo Jonasson, Axel Sandin-Pelikka, Victor Sjöholm, Adam Engström, Filip Bystedt, Leo Carlsson, William Strömgren, Milton Oscarsson, Victor Stjernborg, Oskar Pettersson och Simon Robertsson. Om du har flera av dem i laget kan du alltid använda kortet "Fria Byten" för att sätta ett nytt och komplett lag på benen inför kommande matchveckor.

Vi önskar er alla lycka till med besluten inför Matchvecka 9!
 

Sat, 30 Sep 2023,10:10

Hockeynews.se om Fantasyveckan: "Han har inte varit bra"

Henrik Sjöberg, Mattias Ek och Gustav Tägtström är tillbaka med Fantasy SHL-snack inför omgångens sista matcher.
Fri, 29 Sep 2023,20:51

Säsongens All Star Team

Här är spelets hittills bästa femma
Fri, 29 Sep 2023,16:09

Säsongens prisändringar

Vi kollar in de mest prisvärda investeringarna hittills
Fri, 29 Sep 2023,10:38

Islossning för Jonathan Dahlén

Belöning för de som behöll tålamodet med Timrås stjärna
Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Många tog sin chans att byta fritt