Fri, 10 Feb 2023,08:41

Köp, sälj & behåll inför Matchvecka 19

Matchveckan är avslutad och det är dags att blicka framåt mot Matchvecka 19. Här ger vi tips på spelare som det är läge att köpa, sälja och behålla.

📈 Köp – Jusso Riikola, Iko, 8.4 mkr
Oskarshamns mest namnkunniga förvärv inför säsongen, men har fått se sig hamna i skymundan – fram till nu. Sedan Matchvecka 14 har backklippan svarat för fem poäng eller mer och värdet har stigit med närmare en miljon. Söker du en stabil poängback är Riikola din kille.

📉 Sälj – Oskar Stål-Lyrenäs, Rbk, 7.7 mkr
Har överträffat alla slags förväntningar – och hade, framförallt när Rögle var rejält skadedrabbade, en framskjuten roll i både powerplay och i fem-mot-fem, där han ingick i lagets bästa enhet tillsammans med Ludde Larsson och Tambellini. I takt med att spelare återvänt har speltiden minskat och i sin nya omgivning, med Kasper som center, har han inte fått samma stäm. Den senaste matchveckan kammade Oskar noll (!). Läge att byta ut.

➡️ Behåll – Joel Lundqvist, Frö, 8.9 mkr
Om sanningen ska fram har väl inte Joel levererat något uppseendeväckande de senaste veckorna, men vi tror ändock att det är läge att ha is i magen vad gällande Frölundas veteran. Meddelade nyligen att det här är hans sista SHL-säsong, och känner vi veteranen rätt är det bränslet som behövs för att tända till och ge allt återstoden av säsongen. Här finns förbättringspotential.

Thu, 07 Dec 2023,13:56

Frånvarolistan: 80 spelare saknades senast

Erik Gustafsson, Adam Ollas Mattsson och André Petersson. På frånvarolistan inför Matchvecka 12 märks ett flertal stjärnor – som dessutom ägs av en stor del av Fantasy SHL:s coacher.
Thu, 07 Dec 2023,12:28

Alla förutsättningar inför Matchvecka 12

Häng med oss på Livechatten i kväll för det senaste inför deadline!
Thu, 07 Dec 2023,09:20

Lista: De 20 hetaste spelarna inför Matchvecka 12

Timrås förstakedja med Lander, Hållander och Pettersson har vaknat. När vi listar de hetaste lirarna inför Matchvecka 12 så återfinns alla tre bland de 20 bästa, med Anton Lander och Filip Hållander i absolut topp.
Wed, 06 Dec 2023,17:19

Poäng, priser och ägandeprocent inför Matchvecka 12

Idag presenterades Sveriges trupp till JVM, vilket kommer skapa en del luckor i de olika fantasylagen framöver. Därför kan det vara läge att kolla in spelarlistan för att scouta efter ersättare.
Wed, 06 Dec 2023,15:16

Premiär: Nu kan du snacka med oss – Fantasy SHL lanserar livechatt

Nu är det premiär för Fantasy SHL:s nya livechatt. Här kommer du få uppdateringar kring det senaste i lagen och kunna ställa dina frågor.