Fri, 18 Nov 2022,12:19

NYHET: Snabbare uppdateringar efter matcher

Det har skett en uppdatering av Fantasy SHL som innebär att spelet och resultaten uppdateras snabbare efter matcherna. 
Det påverkar framförallt tiden till prisförändringar och slutresultat efter matchveckor, som färdigställs redan natten efter matchdag.

Vi har hittills märkt av ett härligt engagemang från Fantasy SHL-communityn och vi är tacksamma för all feedback som skickas in. Ett önskemål som många haft är att kunna få slutresultaten från matchveckor redan söndag morgon, vilket nu alltså blir fallet med den nya uppdateringen. Här är de förändringar som du kommer att uppleva i spelet.

Snabbare resultat
Matchveckorna kommer att summeras natten efter att den sista matchen i matchveckan är spelad, vilket alltid sker natten till söndag (om inte någon match flyttats och spelas just en söndag). Det innebär att du får in eventuella extrapoäng från avbytare eller vice kaptener samt kan se din slutpoäng för matchveckan redan då.

Snabbare prisförändringar
Tidigare dröjde det en extra dag innan prisförändringar på spelarna trädde i kraft efter en match, men nu kommer de att ske redan under natten efter en matchdag. Det innebär att du som fantasycoach kan behöva fatta snabba beslut efter en omgång. Har du en spelare i sikte som precis gjort en toppenprestation? Då kan det vara värt att köpa honom redan samma kväll innan priset går upp till nästa dag. Samma gäller spelare som underpresterat, kanske det är värt att sälja innan priset sjunker?
 

Wed, 20 Mar 2024,16:59

Här är säsongens All Star Team

Marcus Sylvegård vann titeln som Årets Poängkung
Fri, 15 Mar 2024,14:32

Så lyckades David Eidhammer bli Årets coach

Vinner en resecheck på 30 000 kronor.
Wed, 13 Mar 2024,11:21

Samuel Johannesson blev Veckans Poängkung

Medan David Eidhammer säkrade titeln som Årets Coach
Tue, 12 Mar 2024,11:18

Alla förutsättningar inför Matchvecka 24

Fantasysäsongen går i mål och en segrare ska koras
Tue, 12 Mar 2024,10:41

Trots tveksam form – han är den mest värvade spelaren

Flest coacher plockar in Växjös backstjärna