Fri, 18 Nov 2022,12:19

NYHET: Snabbare uppdateringar efter matcher

Det har skett en uppdatering av Fantasy SHL som innebär att spelet och resultaten uppdateras snabbare efter matcherna. 
Det påverkar framförallt tiden till prisförändringar och slutresultat efter matchveckor, som färdigställs redan natten efter matchdag.

Vi har hittills märkt av ett härligt engagemang från Fantasy SHL-communityn och vi är tacksamma för all feedback som skickas in. Ett önskemål som många haft är att kunna få slutresultaten från matchveckor redan söndag morgon, vilket nu alltså blir fallet med den nya uppdateringen. Här är de förändringar som du kommer att uppleva i spelet.

Snabbare resultat
Matchveckorna kommer att summeras natten efter att den sista matchen i matchveckan är spelad, vilket alltid sker natten till söndag (om inte någon match flyttats och spelas just en söndag). Det innebär att du får in eventuella extrapoäng från avbytare eller vice kaptener samt kan se din slutpoäng för matchveckan redan då.

Snabbare prisförändringar
Tidigare dröjde det en extra dag innan prisförändringar på spelarna trädde i kraft efter en match, men nu kommer de att ske redan under natten efter en matchdag. Det innebär att du som fantasycoach kan behöva fatta snabba beslut efter en omgång. Har du en spelare i sikte som precis gjort en toppenprestation? Då kan det vara värt att köpa honom redan samma kväll innan priset går upp till nästa dag. Samma gäller spelare som underpresterat, kanske det är värt att sälja innan priset sjunker?
 

Sat, 30 Sep 2023,10:10

Hockeynews.se om Fantasyveckan: "Han har inte varit bra"

Henrik Sjöberg, Mattias Ek och Gustav Tägtström är tillbaka med Fantasy SHL-snack inför omgångens sista matcher.
Fri, 29 Sep 2023,20:51

Säsongens All Star Team

Här är spelets hittills bästa femma
Fri, 29 Sep 2023,16:09

Säsongens prisändringar

Vi kollar in de mest prisvärda investeringarna hittills
Fri, 29 Sep 2023,10:38

Islossning för Jonathan Dahlén

Belöning för de som behöll tålamodet med Timrås stjärna
Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Många tog sin chans att byta fritt