Fri, 23 Sep 2022,16:40

Profilen utmanar Färjestad-fansen

Han fick förmånen att uppleva en otrolig guldresa under våren. 
Nu är twitter och podd-profilen Adam Stahl redo att ta sig an Fantasy SHL, och utmanar samtidigt alla färjestadare där ute att haka på i hans liga.
- Hoppas att alla Färjestad-fans i hela Sverige vill haka på! Eller supportrar från andra lag för den delen, om de inte är för rädda för att förlora, säger han.

Den som hänger på Twitter och följer SHL har förmodligen sett en och annan tweet från Adam Stahl (@adam_stahl), vars flöde domineras av innehåll om Färjestad. På samma tema driver han även podden Podcast 1932. Han har spelat ett gäng olika fantasyspel genom åren och när Fantasy SHL lanserades förra veckan var han inte sen med att skapa ett lag. Nu utmanar han dessutom fansen att gå med i hans liga "Podcast 1932".

Så här går du med i Adams liga.
Klicka på ligor.
–> Gå med i kompisliga.
–> Sök efter Podcast 1932 och gå med.

Här berättar Adam själv om sitt lagbygge i Fantasy SHL

MÅLVAKT
Christoffer Rifalk, 7,5 mkr
Kommentar: Jag satsar på Rögle-duon i mål, det stabilaste paret sett till räddningsprocent förra året. Då vet jag också att jag alltid får en målvakt i spel varje vecka.

FÖRSTAFEMMAN
Back: Johannes Kinnvall, 9 mkr
Back: Emil Andrae, 7 mkr
Forward: André Petersson, 9,5 mkr
Center: Mikael Ruohomaa, 9,0 mkr
Forward: Henrik Björklund, 7,0 mkr

Kommentar: Jag satsar genomgående på undervärderade spelare, bang for the buck helt enkelt. Kinnvall ska vara toppbacken som spelar mycket och levererar bra med poäng. Andrae den lite billigare som ska vara poängstark. Björklund i Färjestad har ett målsinne utöver det vanliga. Han tar även mycket tekningar som ytterforward vilket ger extra poäng. Dessutom är han rightare, som jag har en förkärlek till. I den övre prisklassen satsar jag på Mikael Ruohomaa, som snittar över 20 min/match som forward och dessutom gör bra med poäng. André Petersson är en liten chansning, men jag tror att han kan sluta topp 5 i poängligan.

ANDRAFEMMAN
Back: Julius Honka, 8 mkr
Back: Juuso Riikola, 8,0 mkr
Forward: Einar Emanuelsson, 6,0 mkr
Center: Leo Carlsson, 4,0 mkr
Forward: Marco Kasper, 6,5 mkr

Kommentar: Honka och Riikola är det finska backparet som ska logga istid och samtidigt göra en del poäng. Emanuelsson hade en grym finalserie mot Färjestad och kan inte vara så poänglös som han var förra säsongen, så detta är ett kap. Leo Carlsson är nästan ännu mer kap, han kommer att ha en stor roll i Örebro, göra bra med poäng och dessutom, han är från Karlstad. Kasper, förstarundare i NHL-draften, den här säsongen ska han ta ett stort steg och det tror jag att han gör. 

BÄNKEN
Målvakt: Calle Clang, 5,0 mkr
Back: Elias Salomonsson, 5,0 mkr
Center: Marcus Westfält, 4,0 mkr
Forward: Victor Stjernborg, 4,5 mkr

Kommentar: På bänken satsar vi återigen på spelare som är väldigt billiga, men som också kommer att få spela mycket i sina lag. Alla är redo att vikariera om det skulle behövas!
 

Sat, 30 Sep 2023,10:10

Hockeynews.se om Fantasyveckan: "Han har inte varit bra"

Henrik Sjöberg, Mattias Ek och Gustav Tägtström är tillbaka med Fantasy SHL-snack inför omgångens sista matcher.
Fri, 29 Sep 2023,20:51

Säsongens All Star Team

Här är spelets hittills bästa femma
Fri, 29 Sep 2023,16:09

Säsongens prisändringar

Vi kollar in de mest prisvärda investeringarna hittills
Fri, 29 Sep 2023,10:38

Islossning för Jonathan Dahlén

Belöning för de som behöll tålamodet med Timrås stjärna
Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Många tog sin chans att byta fritt