Wed, 14 Dec 2022,13:44

SPELETS DRÖMFEMMA TILL "TOPPA LAGET"

Med halva grundserien kvar finns det fortfarande väldigt många poäng att spela om i Fantasy SHL. Genom att spela dina Coachkort kan du dessutom ta in hundratals poäng på dina ligarivaler på väldigt kort tid. 
"Toppa Laget" är ett av dessa coachkort, som endast nyttjats av 336 coacher hittills. När planerar du att satsa allt på din förstafemma?

Som coach i Fantasy SHL är det viktigt att se säsongen som ett maratonlopp. Det gäller att inte ge upp när du ser att dina motståndare får träff på byten, kaptener och coachkort. Under en säsong kommer alla att uppleva bättre och sämre veckor och det finns alla möjligheter att göra en snabb resa uppåt - speciellt om du nyttjar dina coachkort.

Ett av de mest spännande coachkorten är "Toppa Laget" som ger dig möjlighet att få maximal utväxling på lagets stjärnor. Du kommer nämligen att inkassera dubbla poäng på hela förstafemman under hela matchveckan. Se därför till att placera dina bästa spelare i förstafemman när kortet spelas, då andrafemman får nöja sig med att se på och inte samlar poäng den veckan. Notera att även kaptensbonusen uteblir helt den veckan när "Toppa Laget" spelas. Målvakten får sin vanliga poäng utan bonus.

Vill du få bästa möjliga effekt på kortet kanske du till och med ser till att styra dina värvningar under ett par veckor inför, så att du sitter där med en toppad förstafemma och en billigare andrafemma när det väl är dags. Då har du skaffat dig pole position inför matchveckan, och går in som en av förhandsfavoriterna att vinna "Veckans Coach".

På bilden ser ni den bästa möjliga femman i spelet sett till poängen som tagits hittills, den kostar just nu 46,2 mkr att köpa ihop. Hur ser din egen drömfemma ut om du skulle pussla ihop det bästa av vad du har?
 

Sat, 30 Sep 2023,10:10

Hockeynews.se om Fantasyveckan: "Han har inte varit bra"

Henrik Sjöberg, Mattias Ek och Gustav Tägtström är tillbaka med Fantasy SHL-snack inför omgångens sista matcher.
Fri, 29 Sep 2023,20:51

Säsongens All Star Team

Här är spelets hittills bästa femma
Fri, 29 Sep 2023,16:09

Säsongens prisändringar

Vi kollar in de mest prisvärda investeringarna hittills
Fri, 29 Sep 2023,10:38

Islossning för Jonathan Dahlén

Belöning för de som behöll tålamodet med Timrås stjärna
Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Många tog sin chans att byta fritt