Sat, 01 Oct 2022,15:06

Utmana HockeyNews i Fantasy SHL

SHL har kommit igång och nästa lördag, den 8 oktober, är det premiär för Fantasy SHL.
Nu får ni chansen att utmana HockeyNews reportrar Mattias Ek och Alexander Nilsson och dessutom ha chansen att vinna priser.
De som hamnar topp tio i ligan HockeyNews, där alla är välkomna att anmäla sitt lag, kan vinna ett Premium Plus-abonnemang på C More.

För att gå med i Hockeynews liga gör du så här:
–> Registrera ditt lag.
–> Klicka på ligor.
–> Gå med i kompisliga.
–> Sök efter HockeyNews.se och gå med.


Mattias Eks lag i Fantasy SHL:

MÅLVAKT
Daniel Marmenlind, 6 mkr
Kommentar: I början av säsongen har Malmömålvakten fått stort förtroende och motsvarat alla förväntningar. En matchvinnare av hög klass.

FÖRSTAFEMMAN
Back: Joel Persson, 10 mkr
Back: Theodor Lennström, 10,5 mkr
Forward: Daniel Zaar, 9,5 mkr
Center: Jonathan Johnson, 9,5 mkr
Forward: Rickard Hugg, 9,5 mkr
Kommentar: Poängstarka backar är grunden i ett framgångsrikt lag. Både Persson och Lennström håller landslagsklass, spelar powerplay och är dominanta i sina lag. Offensivt tror jag att firma Johnson och Hugg bygger vidare på framgångarna från förra säsongen och båda bultar på porten till Tre Kronor. Daniel Zaar är målgörare, framspelare och avig högerskytt som också håller toppklass i SHL.

ANDRAFEMMAN
Back:
Samuel Johannesson, 6 mkr
Back: Måns Forsfjäll, 5,5 mkr
Forward: Fredrik Forsberg, 7,5 mkr
Center: Leo Carlsson, 4 mkr
Forward: Victor Stjernborg, 4,5 mkr
Kommentar: Här har jag inte lagt alls lika mycket pengar utan hoppas att unga spelare med fin potential ska lyckas i ligan. Att Forsberg är en av de främsta spelarna i powerplay har han visat gång på gång. Örebros unge center Leo Carlsson är sevärd och i förhållande till prislappen ett fynd i mina ögon. Stjernborg är nyttig för Växjö och vem vet om han inte kan få till det även i anfallszonen den här säsongen.

BÄNKEN
Målvakt:
Frederik Dichow, 4,5 mkr
Back: August Tornberg, 5 mkr
Center: Marcus Westfält, 4 mkr
Forward: Jesper Kandergård, 4 mkr
Kommentar: Danske Dichow är för bra för att sitta på bänken en längre tid. Det hoppas jag Frölunda kommer att upptäcka också. Tornberg har fått en hel del istid i början på säsongen i Färjestad och verkar väl rustad även för SHL-spel. Westfälts två mål mot Skellefteå visar att han inte enbart är en defensiv center heller i de här sammanhangen. Och Kandergård får representera Leksand i mitt lag. Vi börjar så här!Alexander Nilssons lag i Fantasy SHL:

MÅLVAKT

Daniel Marmenlind, 6,0 mkr
Kommentar: Har följt Marmenlind ett par år nu genom allsvenskan och uppåt och det råder ingen tvekan om att här finns stor potential. Har öppnat säsongen strålande, och för den här pengen är han given.

FÖRSTAFEMMAN
Back:
Julius Honka, 8,0 mkr
Back: Joel Persson, 10,0 mkr
Forward: Rickard Hugg, 9,5 mkr
Center: Adam Tambellini, 11 mkr
Forward: Dan Sexton, 8,0 mkr
Kommentar: Två spelskickliga och offensivt väldigt duktiga backar kommer samla poäng i massor i vinter. Givna i lagets spetsigaste powerplayformationer dessutom. Framåt kommer Rickard Hugg att ta ytterligare kliv i vinter och Dan Sexton är en spetsig forward i ett annars jämnt Växjö. Adam Tambellini är av högsta klass och kommer såklart inte sluta göra poäng i vinter heller.

ANDRAFEMMAN
Back: 
Samuel Johannesson, 6,0 mkr
Back: Pontus Johansson, 5,0 mkr
Forward: Marco Kasper, 6,5 mkr
Center: Leo Carlsson, 4,0 mkr
Forward: Nick Halloran, 8,0 mkr
Kommentar: Överlag en femma med unga, hungriga, lovande spelare som har potential att ta stora steg framåt i vinter. Samuel Johannesson har fått en pigg start efter flytten och har börjat chippa in offensivt, och när Frölunda är lite kort om folk får Pontus Johansson speltid, som han förvaltar med den äran. Marco Kasper och Leo Carlsson är kanske ligans två största talanger just nu och ser ut att få stora roller i respektive lag. Nick Halloran kommer se till att Timrå inte kommer sakna Ty Ratties målproduktion.

BÄNKEN
Målvakt:
Calle Clang, 5,0 mkr
Back: Theo Lindstein, 4,5 mkr
Center: Marcus Wästfält, 4,0 mkr
Forward: Victor Stjernborg, 4,5 mkr
Kommentar: Fyra billiga spelare tar plats på bänken. Men de kan alla komma att få rätt bra med minuter i vinter om stjärnorna står rätt. Clang är en stor målvaktstalang och kommer få sina matcher. Lindstein den mest osäkre här medan Marcus Wästfält och Victor Stjernborg båda är ordinarie, där framförallt den sistnämnde har potential att börja producera en del poäng, även om Wästfält redan öppnat sitt målkonto i SHL för hösten.

Sat, 30 Sep 2023,10:10

Hockeynews.se om Fantasyveckan: "Han har inte varit bra"

Henrik Sjöberg, Mattias Ek och Gustav Tägtström är tillbaka med Fantasy SHL-snack inför omgångens sista matcher.
Fri, 29 Sep 2023,20:51

Säsongens All Star Team

Här är spelets hittills bästa femma
Fri, 29 Sep 2023,16:09

Säsongens prisändringar

Vi kollar in de mest prisvärda investeringarna hittills
Fri, 29 Sep 2023,10:38

Islossning för Jonathan Dahlén

Belöning för de som behöll tålamodet med Timrås stjärna
Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Många tog sin chans att byta fritt