Sun, 27 Aug 2023,21:50

Välkommen till en ny säsong av Fantasy SHL!

Sommar, sol och värme (nåja) i all ära, men nu står vi äntligen inför den delen av året vi älskar allra mest - början på en ny och spännande hockeysäsong.
Vilka lag har värvat bäst?
Vilka stjärnor kommer att leva upp till förväntningarna?
Vilka spelare får sina genombrott?
En sak är i alla fall säker. Det finns inget roligare och mer utmanande sätt att lära sig mer om lagen än att spela Fantasy SHL. Välkommen till en ny säsong!

För ett år sedan lanserade vi den första upplagan av Fantasy SHL och var superglada över att det var så många som spelade, kommenterade och gav oss värdefulla inspel.

Under våren och sommaren har vi använt er feedback för att utveckla spelupplevelsen ytterligare. Nu siktar vi på att bli ännu fler och ha ännu roligare tillsammans den här säsongen.

Fjolårets vinnare, Otto Brännström, gick från ett svagt intresse för SHL till att bli mer och mer intresserad för varje vecka som gick av Fantasy SHL. Det räckte hela vägen till att sluta i topp och ta hem NHL-resan. Kanske är det din tur den här säsongen? Oavsett grad av intresse för SHL - häng med oss, registrera ett lag och gå med i vår community så ska vi se till att din hockeyvinter blir den roligaste hittills!

Nyheter för säsongen
Inför säsongen 2023/2024 presenterar vi en ny hemsida. Den kommer att släppas inom kort, men tills vidare får vi hålla till på den gamla. Den nya sidan kommer att innehålla uppdaterade färger och former har vi även strävat efter att göra det tydligare med lättåtkomliga menyer och en hemskärm som alltid visar det som är aktuellt för stunden. Du som coach kommer alltid att bli uppmärksammad på om du har skador i laget, byten kvar att göra, vem din kapten är och annat som är nyttigt att känna till. Vi jobbar på att släppa den nya sidan så fort som möjligt.

De spelmässiga funktionerna är samma som under förra säsongen och om du inte spelade då rekommenderar vi att läsa igenom dem igen (under Vinster & Regler i menyn). Priserna är inför säsongen justerade så att ligans stjärnor generellt är något billigare, medan de billigaste spelarna i stället blivit något dyrare. Målvakterna inleder också på ett högre startpris än de gjorde inför förra säsongen.

Hur blir jag en duktig coach?
I kommande artiklar kommer vi att bjuda på tips och strategier om hur du kan tänka för att bli en framgångsrik coach i Fantasy SHL. Gå in och registrera ditt lag och ta en första titt på spelarnas priser så länge. Kanske slänger du ihop en första skiss på laget direkt? Fram till första deadline har du obegränsat antal byten och kan laborera precis hur mycket som helst.

Kul att du har hittat hit, hoppas vi ses mer under säsongen!

Sat, 30 Sep 2023,10:10

Hockeynews.se om Fantasyveckan: "Han har inte varit bra"

Henrik Sjöberg, Mattias Ek och Gustav Tägtström är tillbaka med Fantasy SHL-snack inför omgångens sista matcher.
Fri, 29 Sep 2023,20:51

Säsongens All Star Team

Här är spelets hittills bästa femma
Fri, 29 Sep 2023,16:09

Säsongens prisändringar

Vi kollar in de mest prisvärda investeringarna hittills
Fri, 29 Sep 2023,10:38

Islossning för Jonathan Dahlén

Belöning för de som behöll tålamodet med Timrås stjärna
Thu, 28 Sep 2023,15:20

Coachkorten som har spelats inför Matchvecka 3

Många tog sin chans att byta fritt